Vislabāko un pozitīvāko jaunumu avots! ;)

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mēneša laikā Centis Ūbele trīs reizes nonāk slimnīcā
Publicēts 6. februārī, 2011.
Rīga, 23. nemaijs, aģentūra UTT. Pazīstamais Maximas reklāmas tēls, efektologs Centis Ūbele janvārī jau trešo reizi nonācis slimnīcā, ziņu aģentūrai UTT pastāstīja.

Pirmoreiz Centi Ūbeli piekāvuši vēl pirms Jaunā gada. «Es biju iestājies Maximas rindā, kur man priekšā bija kādi 10 cilvēki, lai paņemtu savu dienišķo Daugavas pienu. Man priekšā esošie sāka paust neapmierinātību, ka es kā efektologs neesmu novērsis drūzmēšanos; es viņiem pieklājīgi atbildēju, un rezultātā man uzlika trīs šuves. Tiesa, viņi gan tika pie trim zilām acīm (summāri) un lauzta deguna,» pauda efektologs. «Esmu slaids un fiziski labā formā, tāpēc man izdevās no viņu sitieniem izvairīties, a viņiem no maniem ne! Tomēr pārspēks, jāatzīst, bija viņu pusē.»

Otrreiz Centi atpazinuši Rimi darbinieki, kas nekavējoties pieprasījuši, lai efektologs «lasās ratā» no konkurējošā veikala. Šajā reizē efektologs savukārt pats bija ticis pie lauzta deguna un diviem kaut kur pagaisušiem zobiem, kurus Centis laikam esot pazaudējis, lidojot pāri kasei. «Vispār tā bija vērtīga pieredze, jāsaka. Mēs arī Maximā pircējus turpmāk metīsim pāri kasei un uzreiz ārā pa durvīm, jo tā taču nav jāstāv rindā un var ietaupīt pašu galveno — laiku!» uzsvēra Ūbele.

Trešoreiz efektologs norāvies no Rīgas policijas 1. iecirkņa vīriem. «Nācu mājās no darba, un ar ko tas beidzās? Mani apturēja pirmais iecirknis un trīs stundas nosēdināja «obizjaņņikā» — uz personības identitātes noskaidrošanu, jo es uzrādīju pasi uz Aigara Gasiņa vārda. Tiem kokapauriem tak nevarēja ieskaidrot, ka es esmu tikai aktieris Gasiņš, kas tēlo Centa Ūbeles lomu…!» 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: